Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

САРНИ. Митрополит Анатолій взяв участь в урочистих заходах з нагоди 132-оїрічниці міста


Святковим богослужінням у Свято-Троїцькому храмі розпочалося святкування Дня міста. Божественну Літургію очолив Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський. За богослужінням лунали молитви за здоров’я та благополуччя мешканців територіальної громади, а також за мир в Український Державі.

Урочисту частину свята на центральній площі міста відкрив митрополит Анатолій, котрий привітав мешканців зі святом Трійці та Днем міста, зокрема, сказавши: «Наше місто – «наша домівка», в якій ми народжуємося, проживаємо та в свій час, залишаючи, відходимо у вічність. Зичу всім жителям міста мирного «життя в своїй домівці», бути щасливими та стяжати дар любові один до одного».

Жителів міста вітали: Сарненський міський голова С.Б.Усик, голова Сарненської райдержадміністрації Я.В.Яковчук, голова Сарненської райради Р.П.Серпенінов, голова Рівненської обл.ради М.М.Драганчук, голови сусідніх міст.

По завершенню офіційної частини відбулися святкові заходи: виступи фольклорних колективів району, розважальні та ігрові програми, спортивні змагання та виступ духового оркестру.