Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. Розпочинають свою роботу дитячі православні табори відпочинку Полтавської єпархії «ОРЛЯТКО» та «ПСЬОЛ»

З благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, Голови Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства Української Православної Церкви влітку цього року розпочинають свою роботу дитячі православні табори відпочинку Полтавської єпархії «ОРЛЯТКО» (м. Карлівка) та «ПСЬОЛ» (с. Яреськи Шишацького району), що розташовані в екологічно чистих куточках Полтавщини.
Запрошуються діти віком від 7 до 15 років із православних сімей.
Харчування – чотири рази на день: свіжі овочі і фрукти, молочні, м’ясні та рибні страви. Кваліфікований персонал, вихователі – професійні педагоги.
В таборі постійно перебуває священик.
Організація життя православного табору – у відповідності з церковним укладом: спільні ранкова та вечірня молитви, до трапези і після трапези, дотримання постів (за бажанням дитини), читання житій святих під час трапези.
Протягом зміни проводитимуться спортивні ігри та змагання, творчі конкурси та концерти, вікторини, духовні бесіди, інтерактивні ігри для розвитку соціально-психологічних навичок, заняття в різноманітних гуртках. Бібліотека, фонотека, перегляд та обговорення цікавих фільмів на духовну тематику. В таборі, крім активного відпочинку на свіжому повітрі та купання в річці, діти зможуть вивчати основи Православної віри, історію Церкви та національної культури, побувати на богослужінні, приступити до Таїнств Сповіді та Причастя (за бажанням).

Детальна інформація про табори
на сайті Полтавської єпархії: www.pravoslavie.poltava.ua

З приводу придбання путівок звертайтеся за адресою:
36040, м. Полтава, вул. Героїв Сталінграда,1-б,
тел. у Полтаві (0532) 58-28-39 (Ірина Дмитрівна)
електронна адреса: pravpoltava@ukr.net,
тел. у Києві (044) 280-48-59; 099-941-95-15.

Зміни на 2017 рік:
І зміна — з 24 червня по 8 липня
ІІ зміна — з 11 липня по 25 липня
ІІІ зміна — з 28 липня по 11 серпня