Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Волонтери єпархії доставили гуманітарну допомогу в зону АТО

У Мукачівській єпархії не припиняється збір гуманітарної допомоги в зону АТОЦього разу парафіями єпархії було зібрано близько 4 тонн харчових продуктів.

13 червня, з благословіння архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, активні волонтери разом в черговий раз відвезли гуманітарну допомогу на передову в зону АТО, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Мукачівської єпархії.

Священик УПЦ разом з волонтерами доставили й передали зібрану гуманітарну допомогу українським солдатам в Станиці Луганській, Попасній, Старобільську, частину вантажу було передано в Трьохізбенку. У свою чергу військові як завжди з великою радістю і вдячністю зустрічали волонтерів та священика.

Після спілкування з хлопцями отеьц Ігор благословив кожного іконою і запевнив, що в Мукачівській єпархії постійно підносяться молитви до Господа за військових та мир на нашій рідній Українській землі.

Напередодні в місті Старобільськ, Луганської області священик зустрівся з воїнами та за їхнім проханням звершив водосвятний молебень і освячення військових казарм.