Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КОНОТОП. У єпархії пройшов семінар для викладачів недільних шкіл

24 червня, з благословення єпископа Романа, на базі Глухівського державного педагогічного університету ім.. О. Довженка пройшов 2-гий єпархіальний семінар для викладачів недільних шкіл.
Участь у семінарі взяли представники духовенства та миряни, які займаються із дітками у недільних школах єпархії. Перед присутніми виступили викладачі Духовно-просвітницького центру м. Глухова, Конотопа, недільної школи при храмі Різдва Христового м. Шостки. Багато цікавого розповіла гостя із Швеції, яка веде недільну школу на одному із православних приходів.
Учасники зібрання ділилися досвідом організації навчального процесу, проведення літніх таборів та різноманітних заходів, покликаних привити дитині любов до Бога і розвивати творчі таланти. Вітаючи присутніх, владика Роман наголосив на особливій ролі священика у духовному вихованні дитини.
Організував семінар голова Відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства єпархії ієрей Володимир Решетніков спільно із Духовно-просвітницьким центром м. Глухова.