Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон привітав з Днем медичного працівника головних лікарів та колективи медичних закладів

18 червня митрополит Вінницький і Барський Симеон привітав з професійним святом керівників Вінницького обласного та міського департаментів охорони здоров’я, головних лікарів і колективи медичних закладів Вінниці, ректора, викладачів та студентів Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова.
У вітальному слові архіпастир підкреслив високе значення благородної професії медика, яка тісно пов’язана з такими християнськими чеснотами як милосердя і особиста самопожертва.В руках лікарів — збереження здоров’я і життя хворих, котрі сподіваються на їхні вміння і професіоналізм. Владика побажав, щоби на руках медиків завжди перебувала рука Божа, і їхня праця і надалі приносила людям втіху, розраду, полегшення і зцілення. Митрополит Симеон побажав також кожному лікарю від Господа здоров’я, благополуччя, натхнення, щирої подяки від людей та достойної оцінки праці.
Вітання лікарям від митрополита Симеона передав голова Відділу Вінницької єпархії з душпастирської опіки медичних закладів протоієрей Володимир Тютенко.

Прес-служба Вінницької єпархії