Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Представники єпархії привітали переможців та учасників фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями

11 травня у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Садовського відбулося урочисте нагородження переможців та учасників ХХV Ювілейного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

Всього у фестивалі взяли участь 115 дітей з 24 районів Вінницької області. Наймолодшому з учасників — 7 років, найстаршому — 35. Впродовж двох тижнів – з 27 квітня по 11 травня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї була розгорнута виставка робіт учасників Фестивалю, під час якої відбувалося голосування відвідувачів заходу. 35 найкращих робіт, які отримали найбільшу кількість голосів глядацького журі, були визнані найкращими.

Переможців нагороджували голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій та голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник. Інші учасники Фестивалю також отримали призи і подарунки від соціальних партнерів проекту, серед яких – Вінницька єпархія УПЦ.

Секретар єпархіального управління протодиякон Владислав Демченко передав привітання усім учасникам і переможцям від митрополита Вінницького і Барського Симеона. Владика Симеон мав нагоду відвідати виставку у неділю і ознайомитися з роботами.

Вінницька єпархія відзначила 24 роботи, які були присвячені духовній тематиці. Серед них – ікони, вишиті бісером, пасхальні рушники, писанки тощо. Подарунки і грамоти авторам робіт вручили секретар єпархії протодиякон Владислав Демченко та голова єпархіального відділу по зв’язках із громадськістю та представниками влади протоієрей Валерій Швець.

Прес-служба Вінницької єпархії