Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БРОВАРИ. У місті відкрилася фотовиставка «Подорож до таємничого Афону»

5 квітня по 14 травня у Броварському краєзнавчому музеї (м. Бровари, Київська область) з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія відкрилась фотовиставка «Подорож до таємничого Афону». На виставці представлені фотороботи українського дослідника, журналіста і історика, директора Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні Сергія Шумило.
У відкритті виставки взяли участь благочинний Першого Броварського округу протоієрей Олександр Левчук, керівник єпархіального відділу «Церква і культура» протоієрей Олександр Клименко, директор музею Корявий Віктор Михайлович, керівник Паломницького центру Української Православної Церкви Володимир Теліженко, керівництво міського відділу культури, депутати, численні гості, священики єпархії та учні місцевих шкіл.

В рамках заходу, автор презентував свої роботи та розповів присутнім про духовно-історичні зв’язки Святої Гори Афон й України, а також представив декілька книжок на афонську тематику.

Як повідомлялося раніше, виставка діятиме цілий місяць, з 5 квітня по 14 травня, щоденно з 8.00 до 17.00, сб. та нд. – з 10.00 до 14.00)

Вхід вільний.

Організатори заходу: Міжнародний інститут афонської спадщини в Україні, Паломницький Центр Української Православної Церкви, Бориспільська єпархія Української Православної Церкви, Броварський краєзнавчий музей. За підтримки Благодійного фонду на честь Покрови Пресвятої Богородиці.