Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЧЕРКАСИ. На свято Стрітення Господнього Владика Софроній приймав привітання з днем народження

На свято Стрітення Господнього Владика Софроній приймав привітання з днем народженняСьогоднішнє велике свято – Стрітення Господа нашого Ісуса Христа – збіглося із 77-річчям з дня народження правлячого архієрея Митрополита Черкаського і Канівського Софронія.
Святкову Божественну літургію у кафедральному Михайло-Архангельському соборі очолив сам Владика Софроній. Разом з ним служили священики з різних благочинь нашої та інших єпархій. По завершенні благочинний Черкаського округу протоієрей Сергій Чумак від імені всіх присутніх сказав вітальне слово на адресу Митрополита Софроній, вручивши йому букет живих квітів. Після цього Владика приймав численні поздоровлення від парафіян та гостей.
Привітати черкаського архіпастиря і висловити йому слова щирої вдячності за велику духовну роботу до єпархії прибули перші керівники області та Черкас: голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, голова обласної ради Олександр Вельбівець, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Усі гості побажали Владиці міцного здоров’я, ще багатьох років плідного служіння на Черкащині та втілення задуманих планів, передусім завершення будівництва дзвіниці, яка не має аналогів у сучасному церковному будівництві.

Прес-служба Черкаської єпархії УПЦ