Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РОКИТНЕ. Митрополит Анатолій: Зустріч кожного із нас з Богом — неменуча

В день свята Стрітення Господнього керуючий єпархією, Митрополит Сарненський і Поліський Анатолій прибув розділити радість спільної молитви до церковної громади Свято-Успенського храму міста Рокитне, Полісся. За святковим богослужінням зі своїм архіпастирем молилися: секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич), настоятель храму протоієрей Йосип Петрущак та духовенство благочиння.

За богослужінням архіпастир звернувся до парафіян із словом проповіді, в якій, зокрема, сказав: “Кожен з нас має зустріч з Богом під час молитовного єднання та прийняття Святих Дарів Тіла і Крові Господньої. Ми маємо єднання при кожному звертанні до Бога при своїх потребах, але ще буде неминуча зустріч з Богом, коли Господь призве до себе”.

Після Божественної Літургії Високопреосвященніший Владика звершив водосвятний молебень та освятив свічки на потреби віруючих. По закінченню богослужіння архіпастир привітав всіх богомольців зі святом, побажав милості від Господа, тілесного та духовного здоров’я.

За богослужінням молилися: голова Рокитнівської райдержадміністрації М.З.Кушнір та голова Рокитнівської райради А.А.Кінчур.