Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Клірик єпархії став учасником шоу «Голос країни»

Клірик Бориспільської єпархії став учасником шоу «Голос країни» (+відео)

Протоієрей Олександр Клименко, настоятель Свято-Троїцького храму села Недра Березанського благочиння Бориспільської єпархії, став учасником вокального шоу «Голос країни». Програма відбіркового туру сьомого сезону шоу вийшла в ефірі телеканалу «1+1» увечері 12 лютого.

На сліпих прослуховуваннях отець Олександр виконав композицію Миколи Мозгового «Материнська любов». Всі чотири тренери повернули свої крісла, почувши голос учасника. Подальші етапи шоу священик буде проходити в команді співачки Тіни Кароль.

За словами клірика, своєю участю в «Голосі країни» він хоче нагадати, що є інший світ — світ душі.

«Якщо образ священика надихне когось до молитви — це прекрасно. Відомий публіцист ХХ століття говорив, що розваги — так, вони в людській владі. А справжня радість — у владі Божій. Я постараюся брати участь як раз в тому, що приносить справжню радість, і можливо трохи уссторонюватися там, де просто розваги», - сказав отець Олександр.

Протоієрею Олександру Клименку 33 роки. Він закінчив КДА і С, в священний сан висвячений в 2007 році Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Володимиром. В даний час служить в Софронієвського храмі міста Березані та Свято-Троїцькому храмі села Надра Баришівського району Київської області. Голова єпархіального відділу «Церква і культура». Одружений, має трьох дітей.