Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Єпископ УПЦ взяв участь у прийомі з нагоди державного свята Палестини

 Ця святкова дата — Міжнародного дня солідарності з палестинським народом — встановлена Генеральною Асамблеєю ООН у 1977 році.

12 грудня 20016 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Палестини в Україні Мохаммеда Касем Аль-Асаада вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай взяв участь у святковому прийомі, організованому палестинським посольством в Україні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайтmitropolia.kiev.ua.

Захід проходив з нагоди державного свята Палестини — Міжнародного дня солідарності з палестинським народом. Ця святкова дата встановлена Генеральною Асамблеєю ООН у 1977 році та відзначається щорічно 29 листопада. Урочистий прийом відвідали діячі культури і науки, державні службовці, релігійні представники.

Від імені Блаженнішого Митрополита Онуфрія єпископ Миколай привітав пана Посла та членів дипломатичного корпусу зі святом, побажав благополуччя і миру палестинському народові.