Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. У КДА відбулося підсумкове засідання Вченої ради в першому півріччі

 Члени адміністрації та співробітники Духовних шкіл відзвітували про життєдіяльність КДАіС

27 грудня 2016 року у Київській духовній академії і семінарії відбулося підсумкове у I семестрі поточного навчального року засідання Вченої ради. Її очолив ректор Київської духовної академії і семінарії, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДАіС.

У роботі Вченої ради також взяв участь голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ єпископ Ірпінський Климент.

phoca_thumb_l_218a0293Під час засідання присутнім були презентовані нові номери періодичних видань Київських духовних шкіл: “Трудів КДА” та журналу “Академічний літописець”. Також були представлені нововидані посібники викладачів КДАіС з Догматичного богослов’я та Церковного протоколу і діловодства. Окрім того, Вчена рада заслухала доповідь про стан підготовки проекту навчального посібника з Церковного співу «Осмогласся, Догматики і тропарі» під авторством викладача КДС протоієрея Димитрія Болгарського.

Вчена рада затвердила графік захисту наукових робіт в 2016-2017 навчальному році. Зі звітами про стан навчального процесу та життєдіяльність духовних шкіл виступили члени адміністрації та співробітники КДАіС, а також завідуючі кафедрами.

Окрема увага була приділена звітам про виконану роботу наукових керівників студентів II курсу магістратури КДА, які пишуть дипломні роботи.

На закінчення засідання владика ректор подякував Вченій раді, викладачам і співробітникам за виконану роботу і привітав з наступаючими Різдвяними святами.