Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЗАПОРІЖЖЯ. Спортсмени здали кров для хворих дітей у рамках благодійної акції єпархії

Всього за період її проведення було зібрано більш як півтори тони донорської крові для хворих дітей

26 грудня 2016 року відомі спортсмени взяли участь у благодійному проекті Запорізької єпархії «Любов милосердствує» – стали донорами крові для хворих дітей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука подякував учасникам акції та наголосив на важливості такого прояву милосердя для дітей.

dsc_3121«Щоб отримати, можливо, головну у своєму житті перемогу, хворій дитині потрібна не лише медикаментозна, фізична допомога, але й психологічна. Наші діти, як ніколи, потребують моральної  підтримки – причому не тільки з боку батьків, а й від усіх небайдужих людей», – наголосив Його Високопреосвященство.

Спортсмени прибули на обласну станцію переливання крові на запрошення чемпіонки світу з гирьового спорту Любові Черепахи. Вони говорять: «Ми віримо, що наша спортивна кров принесе волю до перемоги, надію на швидке одужання та впевненість, що все буде добре».

Всього за час проведення благодійної акції «Любов милосердствує» було зібрано більш як півтори тони крові – донорами виступили більше 5 тисяч людей.