Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Єпархіальна Літургічна комісія презентувала український переклад Всенічного бдіння

Єпархіальна Літургічна комісія презентувала український переклад Всенічного бдіння

Під час зборів духовенства Бориспільської єпархії, що відбулися 23 грудня 2016 року під головуванням митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, керівник єпархіальної Літургічної комісії протоієрей Димитрій Денисенко презентував український переклад чинопослідування Всенічного бдіння.

Ця праця є результатом річної роботи Літургічної комісії Бориспільської єпархії і покликана стати посібником для вірян по вивченню богослужіння. Необхідність цього посібника викликана сьогоденням «щоб слідкуючи по тексту за богослужінням, віруюча людина розуміла, що церковнослов’янською мовою читається і співається у храмі» - зауважив отець Димитрій.

Переклад підготовлено під редакцією голови літургічної комісії Бориспільської єпархії і спрямований на поглиблення літургічної грамотності та катехізації віруючих мирян.

Керуючий Бориспільською єпархією митрополит Антоній благословив добре починання та рекомендував розглянути на найближчому засіданні Єпархіальної ради питання видання посібника і розповсюдження його на парафіях єпархії.

Єпархіальна Літургічна комісія презентувала український переклад Всенічного бдіння