Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Представники УПЦ взяли участь в урочистостях з нагоди 20-річчя заснування ВРЦіРО

29 листопада 2016 року відбулися урочистості з нагоди 20-річчя заснування Всеукраїнської Ради церков та релігійних організацій.

Від Української Православної Церкви з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в урочистих заходах взяли участь Голова Інформаційно-просвітницького відділу єпископ Ірпінський Климент та заступник Голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків протоієрей Миколай Данилевич. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

12345Звертаючись  до всіх присутніх, єпископ Климент наголосив на важливості діалогу між релігійними організаціями та державою.

Вітання від Президента України Порошенка Петра Олексійовича зачитав заступник Глави Адміністрації Президента Павленко Ростислав Миколайович. Також пролунали вітання на адресу ВРЦіРО від Секретаря РНБО Турчинова Олександра Валентиновича, представників Міністерства Культури та народних депутатів України: Тимошенко Ю.В., Унгуряна П.Я., Продан О.П., Княжицького М.Л. та інших.

З нагоди 20-ліття ВРЦіРО Блаженніший Митрополит Онуфрій разом з іншими членами цієї організації був нагороджений золотою почесною відзнакою всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України». Також нагородою цієї Асоціації був відзначений член Секретаріату ВРЦіРО, заступник Голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків протоієрей Миколай Данилевич.