Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЗАПОРІЖЖЯ. У місті проходять традиційні Дні православної культури

За словами митрополита Запорізького і Мелітопольського Луки, усі заходи, передбачені проектом, несуть характер проповіді Православної віри

13 листопада 2016 року відкриттям літературних читань розпочався щорічний соціокультурний проект Запорізької єпархії «Orthdays.zp – 2016». Про це повідомляєІнформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

dsc_0778Перед учасниками Літературної вітальні, поетами та прозаїками, виступив митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука.

У своєму слові він зазначив: «Всі заходи, які проводитимуться протягом цього тижня, – різноманітні виставки, покази фільмів, лекції, семінари, вечора поезії – це наша проповідь віри Православної через усі можливі методи, які дає нам Христос».

Також Його Високопреосвященство подякував усім, хто відкликнувся на заклик Церкви та прийшов познайомити читачів зі своєю творчістю та нагадав, що на православного письменника, діяча культури покладена особлива місія – силою свого таланту наближати людину до Бога.