Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Голову Центрально-Міської районної у місті ради відзначено медаллю єпархії


26 вересня у приміщенні Центрально-Міської районної у місті Кривому Розі ради відбулася зустріч Керуючого Криворізькою єпархією митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема з головою районної ради Сергієм Володимировичем Нєженцевим. Супроводжували архіпастиря священики цього району: благочинний Криворізького міського Центрального округу протоієрей Анатолій Риженко та настоятель Свято-Миколаївського храму протоієрей Димитрій Салатюк.
Голова районної радиВладика Єфрем привітав Сергія Володимировича з днем його народження, який відзначався напередодні, побажав благословенного довголіття, кріпості духовних і тілесних сил та помочі Божої у трудах на благо криворіжців, після чого вручив медаль Криворізької єпархії святих священномучеників Онуфрія і Порфирія, святителів Криворізьких І ступеня.
Також на молитовну згадку Нєженцев С.В. отримав з рук архіпастиря ікону Собору новомучеників та сповідників землі Єкатеринославської і книгу «Вінці слави вічної… Новомученики та сповідники Єкатеринославської землі».