Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. В єпархії стартує перший З’їзд для людей з обмеженими можливостями

Поблизу відомої святині Рівненського краю – джерела  святої праведної Анни понад 30 сімей з дітьми-інвалідами матимуть змогу відпочити і отримати підтримку священнослужителів.

«Через служіння ближньому досягається служіння БОГУ» – таку назву матиме перший З’їзд людей із обмеженими можливостями, що організовує Рівненська єпархія. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

11 серпня 2016 року понад 30 сімей, котрі виховують дітей-інвалідів приїдуть на джерело святої праведної Анни до села Онишківці Дубенського району, де матимуть можливість відпочити, помолитись, поспілкуватись між собою, а також задати питання священикам.

istochnik_05_anny_1

Чудодійне джерело (купальня) святої праведної Анни

Програма З’їзду передбачає залучення особливих дітей до ігор, уроків малювання, ліплення, екскурсії лісом, купання в басейні під відкритим небом, бесіди зі священиками, відвідування богослужінь.

З’їзд триватиме три дні і має на меті, насамперед, допомогти людям, котрі потрапили у тяжкі життєві обставини, не впадати у відчай.

Організатори запрошують до співпраці психологів та медійників.