Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Клірики єпархії привітали лікарів медично-діагностичного центру «Яна»


15 серпня, за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, настоятель Свято-Покровського кафедрального храму міста Луцька протоієрей Гергій Шевчук, настоятель луцького храму ВСЗВ протоієрей Володимир Яцишин, клірик Свято-Покровського кафедрального храму міста Луцька протоієрей Петро Муляр, голова єпархіального відділу «Церква і медицина» протоієрей Богдан Линник, та клірик луцького храму ВСЗВ диякон Тарас Футрук відвідали медично-діагностичний центр «Яна». Священнослужителі привітали головного лікаря цієї установи Володимира Георгійовича Фурцева із нещодавнім Днем Ангела, а його дружину Яну Вацлавівну Фурцеву – із Днем Ангела та днем народження.
Священики переказали благословення і вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла.
Варто зауважити, що між Волинською єпархією та центром «Яна» налагоджена тісна співпраця, зокрема, священики єпархії направляють туди на лікування хворих, які не мають можливості лікуватися в інших установах.