Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Діти з аутизмом показали свої таланти на заході “Талановиті Янголята”

Аутизм таке дивне слово, та для багатьох родин це слово стає спочатку тягарем, а пізніше розумінням, що потрібно постійно працювати з дитиною, яка сприймає світ трішки по-іншому. Для батьків ВОГО «Янголята» заняття зі своїми дітками справжнє свято. І це показав благодійний захід «Талановиті Янголята», він був ніби звітом про річну роботу педагогів , батьків та дітей. Учасники заходу вразили присутніх своїми талантами. Вони грали на музичних інструментах, танцювали. Цікавинкою дійства стала зворушлива театральна постановка «Каструлька Анатоля», мораль якої доводить: потрібно навчитися цінувати особливих людей і приймати їх такими, якими вони є.
Таланти янголят мали змогу побачити представники Волинської єпархії голова відділу у справах молоді ієромонах Ілля (Вищневський) і голова відділу місія соціальної допомоги дітям Редько Олег.
Отець Ілля передав вітання для дітей і батьків від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, та розповів про подальшу співпрацю з організацією, зокрема усіх повідомив про будівництво центру, де діти з особливими потребами зможуть працювати з педагогами та проходити реабілітацію.