Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Священик привітав десантників міста зі святом

2 серпня в сквері «Ювілейний», що знаходиться в Довгинцівському районі м. Кривого Рогу, біля пам`ятника родоначальника десантних військ В.Ф.Маргелова відбулися урочистості, присвячені Дню високомобільних десантних військ України.
В цьому заході прийняли участь голова Довгинцівської районної у місті ради І.Г.Ратінов , голова Криворізької організації ВДВ та спецназу В.І.Плосконос , голова Криворізької спілки ветеранів воїнів-інтернаціоналістів Ю.І.Федосенко , голова Міської спілки ветеранів прикордонних військ М.М.Дерев`янко , духовенство, вчителі та вихованці міського клубу «Юний авіатор», воїни та їх сім`ї, всі небайдужі до цього свята.

За благословенням митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, від імені духовенства Криворізької єпархії в урочистостях взяв участь настоятель храму ікони Божої Матері «Взискання загиблих», присвяченого подвигу воїнів-інтернаціоналістів, протоієрей Анатолій Бондар, який звернувся до присутніх з вітальною промовою. А в кінці заходу священик мав можливість поспілкуватися з юними десантниками-криворіжцями, котрі нещодавно прибули з чергових тренувань, які проходили в місті Чернігові, де вони традиційно показали високий рівень досягнень у парашутному спорті. Протоієрей Анатолій Бондар благословив хлопців та дівчат на нові успіхи та побажав Божої допомоги у спортивному та особистому житті.
В кінці заходу священик також привітав ветеранів високомобільних десантних військ, подякувавши їм за добрий внесок у патріотичне виховання сучасної молоді.