Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЕВ. Надано допомогу дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах

11 серпня за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія протягом липня та серпня благочинний Деснянського благочиння Східного київського вікаріатства настоятель Свято-Троїцького храму протоієрей Димитрiй Григорак разом з духовенством храму взяли участь в щорічній культурогічно-відпочинковій програмі на базі Центру для дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах Деснянського району міста Києва.

Дітям та вихованцям Центру були проведені екскурсії Свято-Троїцьким храмом, показані святині, особливо шановані ікони та детальними розповідями їхніх житій, а також чудес угодників Божих. Особливу увагу дітей духовенство звертало на жертовний подвиг Спасителя та невід’ємну роль любові в житті кожної людини.

За багаторічним звичаєм, після екскурсій в трапезній Свято-Троїцького храму на дітей чекала трапеза, а для Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Деснянського району Свято-Троїцька парафія передала матеріальну допомогу. В рамках програми для дітей Центром також організовуються екскурсії містом Києвом, відвідування атракціонів та змістовне дозвілля.