Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. У ПМДС відбулася заключна Вчена Рада 2015/2016 навчального року


21 червня у Полтавській місіонерській духовній семінарії відбулося заключне засідання Вченої Ради 2015/2016 навчального року. З благословення ректора семінарії Високопреосвященнішого митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, засідання очолив віце-ректор ПМДС Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін.

Розпочавши засідання з молитви Його Преосвященство надав слово методисту семінорії Л. Л. Рибальченко. Людмила Леонідівна запропонувала до уваги членів Вченої Ради на розгляд новий розроблений план реалізації проекту уніфікації навчальних програм та планів для стаціонарної, заочної та дистанційної форм навчання. Запропонований план ухвалили.

Далі слухали інформацію Секретаря Вченої Ради ієрея Сергія Антонюка стосовно студентів, які мають академзаборгованості та ухвалили попередити даних вихованців і надати їм можливість здати академзаборгованості у відведений в навчальному плані час. У разі не здачі – будуть прийняті відповідні рішення згідно Положення щодо ліквідації академічних заборгованостей.
Члени Ради підвели підсумки минулого навчального року, затвердили запропоновані деканом богословсько-місіонерського факультету, завідуючими регентським та іконописним відділеннями проекти навчально-виховної роботи у наступному навчальному році.

У ході засідання також було розглянуто інші питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.
На завершення засідання Преосвященніший єпископ Веніамін подякував членам Ради за виконану роботу і побажав допомоги Божої у наступному навчальному році.