Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Академічний камерний оркестр “Кантабіле” отримав нагороду Волинської єпархії

1 червня, з нагоду Міжнародного дня захисту дітей, у Волинському обласному академічному театрі ляльок відбувся концерт класичної музики за участі академічного камерного оркестру “Кантабіле” під керівництвом народного артиста України Товія Рівця. Присутні на концерті мали нагоду на майже дві години поринути у чарівний світ класичної музики, зокрема лунали зі сцени і безсмертні твори Моцарта.

Присутнім на концерті був і речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, який, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, вручив творчому колективу оркестру “Кантабіле” у особі його керівника Товія Рівця високу церковну нагороду Волинської єпархії – медаль Волинської ікони Божої Матері.

“Я хочу щиро подякувати вам за те, що ви взяли участь у нашому VI Всеукраїнському благодійному концерті духовної пісні “Волинський благовіст”, і ваш виступ став його “родзинкою””, – сказав отець Валентин Марчук.

Він також повідомив, що Волинська єпархія також долучиться і до акції “Подаруй Луцьку рояль”, спрямованої на збір коштів для купівлі нового роялю для Волинської обласної філармонії.