Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Звершено відспівування протоієрея Володимира Нелепи

15 червня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в храмі святих безсрібників Косми і Даміана Римських відбулося відспівування новопредставленного протоієрея Володимира Нелепи. Богослужіння і відспівування очолив благочинний Оболонського благочиння і настоятель храму святих безсрібників Косми і Даміана Римських протоієрей Володимир Терещук у співслужінні духовенства Оболонського благочиння.

Після закінчення відспівування отець благочинний звернувся до родичів і всіх присутніх зі словами співчуття. Розповівши про життєвий шлях протоієрея Володимира Нелепи, він закликав усіх до молитви за новопреставленного, і висловив надію, що Всемилостивий Господь прийме душу Свого вірного служителя в Небесні Оселі, де немає ані хвороб, ані печалю, ані зітхання, а життя безкінечне.

Поховали протоієрея Володимира Нелепу на Північному кладовищі, поруч з недавно похованої його матушкою, яка почила в лютому цього року. Царство небесне, вічна пам’ять і вічний спокій новопреставленному протоієрею Володимиру!