Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Священнослужителі єпархії вшанували пам’ять Великого Кобзаря

9 березня, з нагоди 202-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка, в місті Хмельницькому відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Великого Кобзаря.
Глибоку шану та повагу Тарасові Шевченку засвідчили, поклавши квіти до його пам’ятника, керівництво міста та області, депутати обласної та міської рад, керівники громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій міста й області, громадськість міста.
За благословенням  Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія в урочистому заході покладання, взяли участь секретар єпархії протоієрей Олександр Дацюк та Игумен Даниил (Тарнавский).
У ході урочистого заходу у виконанні муніципального естрадно-духового оркестру під орудою Тараса Безнюка прозвучали Державний Гімн України, музичний твір на вірші Т.Г.Шевченка “Реве та стогне Дніпр широкий…”.
Урочистості продовжились у дитячій школі мистецтв, де хмельничанам була представлена концертна програма “Шевченкове слово в віках не старіє”, приурочена 202-ій річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.