Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Відбулась прес-конференція з нагоди початку благодійної акції

10 березня в актовій залі Сумського єпархіального управління відбулася прес-конференція з нагоди початку Шостої благодійної акції «До Світлого Дня — світлі вчинки», яка протягом Великого Посту проходить в Сумській єпархії Української Православної Церкви.

Шостий рік поспіль акція проводиться з метою збору коштів для надання допомоги дітям, які лікуються від онкологічних захворювань в Сумській обласній дитячій клінічній лікарні. За цей час було зібрано загалом близько двох мільйонів гривень, за які були придбане високотехнологічне медичне обладнання та лікарські препарати, призначені для маленьких пацієнтів онкогематології.

Співогранізатори акції — Сумська єпархія Української Православної Церкви та філія НТКУ «Сумська регіональна дирекція» (попередня назва — Сумська обласна державна телерадіокомпанія).

У прес-конференції взяли участь секретар та прес-секретар Сумської єпархії протоієрей Георгій Тарабан, заступник генерального директора філії НТКУ «Сумська регіональна дирекція» Оксана Миколаївна Кириленко та завідувач відділу онкогематології СОДКЛ Ліана Кузьмівна Нікітенко.

Після розповіді про особливості акції 2016 року учасники прес-конференції відповіли на запитання журналістів.

Співорганізатори акції запросили представників ЗМІ на підсумкову прес-конференцію, яка відбудеться для підведення підсумків акції.