Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Розпочав роботу сайт Свято-Воскресенського храму пам’яті загиблим та ветеранам Афганістану

У мережі Інтернет розпочав роботу сайт Свято-Воскресенського храму Печерського благочиння Південного київського вікаріатства («Афганська» церква). Свято-Воскресенський храм пам’яті загиблим і ветеранам Афганістану є також академічним храмом Київської духовної академії і семінарії.

На новому церковному інтернет-ресурсі за адресою: voskres-pechersk.church.ua можна ознайомитись з історією та сьогоденням парафії. До уваги відвідувачів представлено розділ новин про найважливіші події храмового життя, позабогослужбову місію парафії, а також загальноцерковні новини Української Православної Церкви. Запропоновано відео лекції настоятеля храму, проповіді та статті морально-повчального змісту. Також є можливість роздрукувати поминальні записки, взнати розклад богослужінь, дізнатися про духовенство храму, задати питання священику та інше.

Парафія має свою сторінку в православні соціальній мережі «Елицы» для спілкування між православними, зміцнення зв’язків та розвитку парафіяльного життя навколо храму. Мета цього проекту – допомогти людині прийти до Бога, об’єднати православних людей, розвинути і зміцнити церковно-парафіяльне життя.

Нагадаємо, з 20 березня в Свято-Воскресенському храмі (вул. Лаврська, 17) звершується читання неусипного Псалтиря, де на кожній «Славі» підносяться молитви за Церкву і мир в Україні, а також про упокій душ загиблих та за здоров’я поранених воїнів і потерпілого мирного населення. Храм відкритий цілодобово і до читання Псалтиря можуть долучитись усі вірні, для кого сьогодні особливо важлива посилена молитви за близьких. Псалтирь читатимуть цілодобово п’ять тижнів до Лазаревої суботи (22 квітня), окрім суботи та неділі, коли в храмі будуть звершуватися уставні богослужіння.