Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

САРНИ. Духовенство та миряни єпархїі вшаниували пам’ять героїв Небесної сотні

За благословінням керуючого єпархією митрополита Сарненського і Поліського Анатолія благочинний Сарненського благочиння протоієрей Олександр Кокора взяв участь у мітингу, присвяченому вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Даний захід очолила Сарненський міський голова С.Б.Усик.

Необхідно зазначити, що клірики Свято-Покровського кафедрального собору міста Сарни на чолі з секретарем Сарненського єпархіального управління архімандритом Феофаном (Федюкевичем) звершили заупокійну Божественну Літургію та панихіду по загиблим.

В зверненні до парафіян архімандрит Феофан (Федюкевич) сказав: «Сьогодні ми вшановуємо пам’ять невинно убієнних громадян нашої Держави, котрі бажаючи розвитку та достатку їй та народу України, поклали своє життя. Українська Православна Церква в своїй повноті, як духовенство так і миряни Сарненської єпархії на чолі з Високопреосвященнішим Анатолієм, митрополитом Сарненським і Поліським просять у Бога Царства Небесного для невинно убієнних. Вічна їм пам’ять ».