Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. П’ятдесят священиків єпархії здали кров для онкохворих дітей

За благословенням митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія 16 лютого в рамках акції на підтримку онкохворих дітей п’ятдесят священиків єпархії здали кров на Рівненській обласній станції переливання крові.

«Цей рік у Рівненсько-Острозькій єпархії оголошено роком допомоги онкохворим дітям. Наші священики уже впродовж досить довгого періоду часу опікуються такими діточками в нашій області», – розповів настоятель Свято-Воскресенського храму міста Острог протоієрей Віктор Земляний.

«А оскільки вчора був міжнародний день допомоги онкохворим дітям, наші священики прийняли рішення допомогти у найгострішій потребі для лікування цих дітей – здати для них кров. Ми думаємо, що ця справа повинна стати прикладом для багатьох наших віруючих, для багатьох наших прихожан, щоб і вони відгукнулися на цю добру справу», – додав він.

Акція триватиме майже місяць. Також допомогу дітям із онкогематології можна надати, опустивши грошову купюру у скриньки для пожертв, що були розміщені у всіх храмах єпархії на початку року.