Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

Вітання Предстоятеля УПЦ митрополиту Тернопільському і Кременецькому Сергію з нагоди 25-річчя архієрейської хіротонії

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ СЕРГІЮ,
МИТРОПОЛИТУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ І КРЕМЕНЕЦЬКОМУ

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть щирі вітання із знаменною датою– 25-літтям Вашої особистої П’ятидесятниці.

Всемилостивий Господь, Який дав обітницю Своїм учням незмінно перебувати у Святій Своїй Церкві до кінця віку (див. Мф. 28:20), сподобив Вашу Святиню наповнитися силою з неба і стати свідком Бога Вишнього, проповідуючи в ім’я Його покаяння і прощення гріхів між усіма народами (див. Лк. 24:47–49).

Виконуючи послух Святій Матері Церкві з радістю, а не зітхаючи (Євр. 13:17), Ви стали на поприще апостольського служіння, і вже чверть століття, не сходячи з нього, впевнено ведете ввірену Вашим турботам паству до спасіння. Право правлячи слово Христової істини, Ви, дорогий Владико, для багатьох пресвітерів і вірян стали прикладом мужнього і непохитного стояння на камені церковних канонів, ревного і дбайливого пастиря, готового покласти душу свою за овець, образом живої віри, яка діє любов’ю.

У цей знаменний день молитовно бажаю Вашій Святині кріпості душевних і тілесних сил у многотрудному архіпастирському хрестоношенні. Нехай заступництвом Цариці Небесної примножується мир і любов серед пастви, що знаходиться під Вашим святительським омофором.

Многая і благая літа!

З любов’ю у Христі

+ ОНУФРІЙ,
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

17 лютого 2016 року