Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. У соціальні заклади міста передана допомога від єпархії

Подарунки, іграшки, предмети гігієни та одяг соціальні заклади Вінниці, Вороновиці, Старої Прилуки та Прибузького передав керівник відділу соціального служіння Вінницької єпархії УПЦ протоієрей Олександр Орайло.

Разом із співробітниками відділу 26 січня о. Олександр привітав з Різдвяними святами та святом Богоявлення мешканців та працівників дитячого будинку «Родинний дім» у смт. Вороновиці та Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Для дітей була підготована святкова програма, у якій вони також брали активну участь, доповнюючи виступи гостей віршами і піснями у своєму виконанні. Усі діти отримали від священика різдвяні подарунки, засоби гігієни, іграшки, шкарпетки та білизну.

28 січня протоієрей Олександр Орайло відвідав дитячі будинки-інтернати у с. Прибузьке Вінницького району та с. Стара Прилука Липовецького району. У староприлуцькому інтернаті деякі діти окрім солодкіх подарунків та білизни отримали й теплий одяг – шуби і пальто.

Допомога, надана соціальним відділом, була придбана на кошти, зібрані парафіянами вінницьких храмів та пожертвування благодійників.


Прес-служба Вінницької єпархії.