Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Священики отримали подяку від військових

Подяку від військових з АТО отримали вінницькі священики
17 лютого під час розширеного засідання єпархіальної ради Вінницької єпархії, яке проходило за участі співробітників єпархіальних відділів, представник Наглядово-координаційної ради волонтерів при Вінницькому Медичному Клінічному Центрі Центрального Регіону та благодійної організації «Благодійний фонд «Миротворець України» Святослав Верлан вручив священикам єпархії протоієрею Анатолію Кузнєцову та протоієрею Олексію Волкову подяку від командування батальйону 30-ої окремої механізованої бригади.

У розташування цієї бригади священики з Вінниці приїздять щоразу, коли відвідують зону АТО. Отці Олексій та Анатолій спілкуються з військовими, моляться разом із ними та за них, діляться з бійцями одягом, їжею, медикаментами, зібраними парафіянами Вінницької єпархії.

У Подяці написані чудові слова від імені воїнів на адресу вінницьких священиків-волонтерів: «Ваша турбота та самовідданість в підтримці воїнів-захисників надає нам сили та морального духу міцно стояти на захисті рубежів своєї землі. Ваш неоціненний вклад в обороноздатність цінить і шанує кожен солдат, якому так необхідна клопітка робота по забезпеченню нашої життєдіяльності в умовах бойових дій».

Наступну поїздку в зону АТО і в тому числі до бійців 30-ої бригади отець Анатолій Кузнєцов планує на 28 лютого. Він привезе традиційну допомогу для воїнів, до збору якої долучилися й інші священики Вінницької єпархії, а також благословення та подарунки для бійців від митрополита Вінницького і Барського Симеона.

Прес-служба Вінницької єпархії