Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон взяв участь в урочистостях з нагоди 70-річчя госпіталю інвалідів війни

25 лютого митрополит Вінницький і Барський Симеон відвідав урочистий захід в обласній філармонії «Плеяда», присвячений 70-річчю Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни. Владика привітав керівника закладу Валерія Вікторовича Бабійчука та весь персонал з ювілеєм. У вітальному слові митрополит Симеон зазначив: «Сьогодні ми маємо чудову нагоду вшанувати представників найлюдянішої професії, які працюють у Вінницькому клінічному госпіталі ветеранів війни. Ваш медичний заклад відзначає 70-річчя від дня свого заснування і гордиться своїми досягненнями і тим авторитетом, який заслужив наполегливою працею усіх працівників – від головного лікаря до медсестер і технічного персоналу, які щодня віддають сили, уміння, любов і чуйність своїм пацієнтам, повертаючи їм здоров’я і радість життя. Я щиро вітаю увесь колектив Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни зі славним 70-річним ювілеєм і бажаю усім вам шани від людей і великої нагороди від Бога».

Владика Симеон нагородив орденом Української Православної Церкви святого Луки Кримського начальника госпіталю Валерія Вікторовича Бабійчука, а також вручив відзнаки Української Православної Церкви і грамоти Вінницької єпархії лікарям і працівникам закладу.
На концерті, який відбувся після урочистої частини, був присутній клірик Вінницької єпархії протоієрей Агафангел Давидовський. Він виконав твір «Молитва  за Україну».
Прес-служба Вінницької єпархії.