Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМЫ. Священик зустрівся зі студентами педагогічного університету

1 грудня на факультеті іноземної та слов’янської філології СумДПУ ім. А.С. Макаренка відбулася зустріч студентів і викладачів з протоієреєм Максимом Денисенком, настоятелем храму Святителя Луки, який провів тематичну бесіду «Християнські цінності в умовах глобалізації». Під час дискусії були висвітлені питання значення релігії для сучасного світу, зміцнення моральності суспільства та впливу православ’я на світогляд молоді.

На переконання заступника декана факультету іноземної та слов’янської філології Н. Л. Голубкової, проведення подібних лекцій, тематичних бесід і круглих столів представниками Сумської Єпархії сприяє духовному вихованню студентів, допомагає формувати сумління і громадянські чесноти: працьовитість, пошану до старших, любов до своєї рідної землі. Враховуючи потребу духовного відродження України та зміцнення моральності у суспільстві, подальша співпраця з місіонерсько-катехізаторським відділом Сумської Єпархії не втрачає своєї актуальності.

Адміністрація факультету, студенти та викладачі висловили слова щирої вдячності його Високопреосвященству Архієпископу Сумському та Охтирському Євлогію за підтримку та піклування про наш навчальний заклад.