Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВЕ. Хор Свято-Успенського храму с. Дубиничі випустив аудіоальбом Різдвяних колядок

Напередодні великого свята Різдва Христового за благословенням Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського вперше у своїй історії побачив світ довгоочікуваний аудіоальбом Різдвяних колядок хору Свято-Успенського храму села Дубриничі, що на Перечинщині.

Ініціатива та ідейне натхнення належить голові Єпархіального відділу у справах катехизації Мукачівської єпархії, настоятелю Свято-Успенського храму села Дубриничі, протоієрею Василію Поп.

Незмінним регентом церковного хору є Пеняк Неля Іванівна. Відмітимо, що хоровий колетив є дуже молодим, але за короткий час свого існування своїм співом проводить дуже актуальну місіонерсько-катехизаторську роботу серед вірників Перечинщини, і не тільки. Хор неодноразово оспівував архієрейські та ієреські богослужіння не лише у своєму селі, але й поза його межами.

Технічна підтримка проекту належть Олександру  Фірцаку, хористу вказаного колективу.

В аудіоальбом увійшли 13-ть Різдвяних піснеспівів, а саме: «Тропар Різдва Христового»,  «Добрий вечір», «Коли звізда ясна», «Нова радість стала», «Темненькая нічка», «Бог ся рождає», «Ой, ходила свята Діва», «На землі Господь», «Народила Діва Сина», «Заспіваймо, християни», «В місті Віфлеємі», «Ой, лелія, лелія», «В Віфлеємі новина».