Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Студенти ВДС завітали до Геріатричного пансіонату

У понеділок, 30 листопада студенти Волинської духовної семінарії разом з вихованками регенnського відділення при ВДС завітали до одиноких дідусів і бабусь, що мешкають у Геріатричному пансіонаті, що у місті Луцьку.

Студенти підготували для них чудову програму, в якій і співали пісні, і декламували вірші і показували сценки на моральну тему, зокрема серед пісень програми був чудовий піснеспів “Ромашка белая”, багатьом відома пісня, яка написана на слова покійного Блаженнішого митрополита Володимира.

Під час зворушливих пісень на обличчях стареньких з’являлися сльози… Це були і сльози невеличкого смутку, а водночас і сльози радості,від того що їх не залишать, що їх люблять, що до них приходять знову і знову щоб подарувати їм хоть частинку любові і радості.

На завершення студенти привітали одиноких, побажали їм міцного здоров’я, щастя, радості, позитивних моментів і многих літ земного життя, і запевнили, що це був не останній їхній виступ, а що вони і надалі будуть шукати час і можливості щоб прийти і порадувати стареньких хвилинами концерту і радості.