Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбувся матч з волейболу між командою КДАіС та командою медичного коледжу

За благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та на запрошення Київського медичного колежу відбулася товариська гра з волейболу між студентами навчального закладу та командою Київських духовних шкіл. Організатором матчу виступив Відділ духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії.

Після виконання гімну України та виголошення молитви «Царю Небесний» зі словом до гравців звернувся голова Відділу духовно-фізичного виховання протоієрей Роман Матюшенко. Священик наголосив на необхідності духовного вдосконалення всіх, хто називає себе християнином. Заступник директора з виховної роботи медичного коледжу Олена Олегівна привітала студентів та побажала перемоги в змаганнях.

Команди показали гарні результати. Це відзначив заслужений суддя Валерій Співак, який високо оцінив здібності гравців. Валерій Михайлович надав студентам поради щодо удосконалення гри.

Після закінчення змагання командам біли вручені медалі, книжки «Православний катехізіс» та солодкі подарунки. Вихователі з фізичної культури намітили подальші плани спортивних заходів за участі студентів КДАіС.