Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МАКАРІВ. Відбувся фестиваль духовної пісні «Поговори зі мною, душе»

11 жовтня в Центрі дитячої творчості смт Макарів імені святителя Димитрія Ростовського відбувся щорічний IV Всеукраїнський фестиваль духовної пісні «Поговори зі мною, душе», який проходив за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія. Пісенний форум проходив за участю священнослужителів Макарівського вікаріатства та співробітників Центру творчості дітей та юнацтва смт Макарів.

Підтримку проекту забезпечували Макарівська районна державна адміністрація, Відділ освіти Макарівського району та Комісія з благодійництва Макарівської районної ради. Координатором фестивалю виступив керівник фолькльорно-етнографічного гуртка «Дивокрай» Тамара Отрох.

Цього року в заході взяли участь колективи різних будинків культури Макарівського району, ансамблі духовної пісні Житомирської та Овруцької єпархій Української Православної Церкви, хор Вищих богословських курсів імені святого рівноапостольного князя Володимира з Києва, автори-виконавці з різних регіонів України.

До учасників звернувся прес-секретар Макарівського вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров). Він побажав усім творчих успіхів та духовного зростання, а також наполегливої праці над собою, необхідної, щоб ставати справжніми патріотами Неба і землі. Журі, почесним головою якого є архієпископ Макарівський Іларій, відзначило учасників фестивалю дипломами.