Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священнослужителі єпархії помолились за спокій душ загиблих воїнів АТО

14  жовтня, в день свята Покрова Пресвятої Богородиці, за благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в усіх храмах нашої Церкви були звершені молебні за живих та панахиди за померлих захисників України. Упродовж збройного конфлікту на сході України 27 лучан, та більше 150 волинян віддали життя, захищаючи нашу Батьківщину і мирне небо над нею.

 Цього дня. в День захисника України, на Алеї почесних поховань на луцькому міському кладовищі у селі Гаразджа відбулося відкриття пам’ятників лучанам, які загинули під час Антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, священнослужителі луцького храму Всіх святих Землі Волинської на чолі із його настоятелем протоієреєм Володимиром Яцишином звершили там Панахиду за спокій душ загиблих у зоні АТО захисників України, піднісши до Господа молитву, щоби Він простив їм провині їх вільні і невільні і упокоїв їх душі в оселях праведних.