Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Звершено молебень до Дня людей похилого віку у геріатричному пансіонаті

1 жовтня в Україні та світі відзначається День людей похилого віку. Православна Церква приділяє особливу увагу тому, щоб можливість взяти участь у церковній молитві, і що найголовніше – приступити до Таїнства Сповіді та причаститись Святих Христових Таїн мали старі та немічні, які не завжди мають можливість відвідати храм.

Вже тривалий час у Луцькому геріатричному пансіонаті діє домовий храм святих безсрібників Косьми і Даміана, де служіння звершує, за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, священик Дмитрій Григорчук.

У суботу 3 жовтня, з нагоди Дня людей похилого віку, у цьому храмі відбувся Молебень, який звершили речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, заступник голови єпархіального відділу «Церква і медицина» священик Андрій Нікітіч, та священик Дмитрій Григорчук, який духовно опікується Луцьким геріатричним пансіонатом.

Речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук переказав мешканцям пансіонату благословення і вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, а також побажав їм Божого благословення та здоров’я.