Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Духовенство відвідало фестиваль для дітей з функціональними омежаеннями

 

16 жовтня за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія благочинний Деснянського благочиння Східного київського вікаріатства протоієрей Димитрій Григорак взяв участь у районному науково-практичному семінарі для вчителів курсу християнської етики на тему «Шануймо християнські українські традиції» та майстер-клас «Свята Покрова завіта до школи». Захід відбувся в школі N278 Деснянського району Києва, а основним доповідачем виступив директор навчального закладу Оксана Коваль.

Цього ж дня у Деснянській районній адміністрації міста Києва відбувся Фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе», який зібрав понад 200 учасників.

Привітали учасників та гостей фестивалю настоятель храму на честь ікони Божої Матері «Всецариця» протоієрей Василій Герелюк, а також керівник Деснянської райдержадміністрації Вадим Онуфрійчук з представниками районної влади.

Фестиваль проходив у два етапи. Під час першого етапу пройшов збір індивідуальних та групових заявок на участь у Фестивалі. Другий відбірковий етап визначив учасників районного Фестивалю «Повір у себе» у номінаціях: вокально-хоровий, хореографічний, естрадно-інструментальний жанри, виконавче, образотворче, декоративно-ужиткове, аудіовізуальне та нерукотворне мистецтво, авторська поезія та проза, приз глядацьких симпатій.

Всі учасники фестивалю отримали від духовенства ікони, а також солодкі подарунки для молодших учасників заходу.