Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. У єпархії відбулась бесіда з питань проблем сучасної сім’ї та їх вирішення

За благословенням митрополита Полтавського і Миргородського Филипа співробітники відділу у справах сім’ї ієреї Григорій Кузяков і Костянтин Фисун та Наталія Саннікова, священик Сергій Дубовий і психологи Вікторія Сідненко, Олександр Тимошенко провели бесіду для дітей і батьків «Структура сім’ї. Функції членів сім’ї».Це вже друга тематична зустріч з циклу бесід, на яких будуть розглядатися питання функціонування сім’ї, проблеми в сім’ях і способи їх вирішення.

Йшлося про ролі членів сім’ї, зокрема, роль матері в розвитку емоцій дитини, проблеми працюючих жінок в сім’ї, пріоритетне значення батька-захисника родини. Обговорювалися також задачі дітей у різному віці, рівень відповідальності батьків, а також проблеми дітей у залежних сім’ях та шляхи їх вирішення.

На зустрічі були присутні полтавські родини. Батьки та діти цікавилися багатьма питаннями, ділилися власними знаннями з православного досвіду.

Спілкування пройшло у теплій невимушеній атмосфері. По завершенню бесіди організатори пригощали слухачів чаєм з солодощами.

Почалася зустріч і завершилась спільною молитвою.