Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КОСТОПІЛЬ. Митрополит Анатолій взяв участь у святкуванні дня міста

На запрошення Костопільського міського голови Є.О.Денисюк керуючий Сарненсько-Поліською єпархією митрополит Анатолій прийняв участь у святкових заходах, приурочених до 232-ої річниці міста Костопіль. Також, були присутні мери міст-побратимів. Разом з владикою Анатолієм свою вітальну адресу висловила Сарненський міський голова С.Б.Усик.

У наданому слові митрополит Анатолій, зокрема, сказав : «Поліський край багатий добрими, красивими та працьовитими людьми. Люди – зерна Божі. Я радію та пишаюсь за Поліський край і за людей, що живуть у ньмоу. Костопіль – красиве місто, яке має стабільність, завдячуючи старанням міського голови – Євгена Олексійовича Денисюка, котрий з 1998 року безперервно очолює міську раду. Завдячуючи його керівництву та його команді місто має добрі здобутки. Тож, нехай Боже благословіння завжди перебуває на жителях міста та добрих справах творимих в ньому».

Також, за сприяння та розвиток духовності в місті Костопіль, в якому діє три громади УПЦ, митрополит Анатолій вручив меру міста Костопіль Є.О.Денисюку орден «Гордість Православ’я».

У відповідь мер міста завірив митрополита Анатолія, що і надалі сприятиме розвитку духовності та будівництву храмів ввіреної владиці єпархії.