Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Священики привітали працівників державних установ з Пасхою

Духовенство Голосіївського благочиння та громада Свято-Вознесенського храму на Світлому тижні за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія відвідали різні державні, навчальні та громадські заклади, вітаючи зі святом Воскресіння Христового.

Зокрема, у День працівників пожежної охорони благочинний протоієрей Павел Кирилов поздоровив начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві Сергія Окатова та пожежну частину 8-ДПРЧ, що поруч з Вознесенським храмом. Від імені благочинного слова вітання пожежникам передав протоієрей Віктор Свістула. Священик побажав рятівникам повертатися після зміни живими та неушкодженими.

Двері Будинку ветеранів Голосіївського району завжди відкриті для відвідувачів. Голова Ради організацій ветеранів Сергій Коропов розповів про життя людей похилого віку і плани на майбутнє. Отець Павел побажав ветеранам здоров’я та вручив пасхальні подарунки.

Особливо приємно було відвідати Київський дошкільний навчальний заклад №32. Діти радісно зустріли гостей і розповіли, як вони вміють молитися, як святкували Великдень, як навчаються та відпочивають.

Поздоровлення та велика подяка була висловлена керівництву бібліотекі «Деміївська» за співпрацю та підтримку недільної школи.

В усіх зустрічах брав участь хор Свято-Вознесенського храму.