Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Місія «Милосердя без кордонів» відправила 12-й транш гуманітарної допомоги в зону АТО

28 квітня Місія «Милосердя без кордонів», яка діє під егідою Української Православної Церкви, відправила дванадцятий транш гуманітарної допомоги мирному населенню в зону АТО, загальною вагою — 52 тонни.

У процесі підготовки дванадцятого траншу, після вивчення гуманітарного становища мирного населення Донбасу, Місія максимально врахувала потреби людей прифронтової зони.

Як виявилося, одним з найбільш затребуваних продуктів в зоні АТО є питна вода.

У зв’язку з війною, багато шахт та водойм виявилися отруєними шкідливими речовинами, що призвело до того, що вода, навіть у сільських колодязях, стала непридатною до вживання.

Членами Місії було докладено максимум зусиль для того, щоб забезпечити людей, а особливо дітей прифронтової зони питною водою.

У колоні дванадцятого траншу слідує фура з 4000 бутилями по 6 літрів дитячої води «Малятко».

Крім води, Місія відправила машини загружені продуктами першої необхідності — дитячим харчуванням, засобами гігієни, продуктами харчування (консерви рибні та м’ясні, крупи, цукор, борошно, макарони, олію та багато іншого).

Також, відправлені до зони АТО нові матраци, подушки, ковдри та одяг.

Дякуємо всім людям доброї волі, хто мав відношення до формування чергової партії гуманітарної допомоги, голодуючому населенню нашої з Вами батьківщини.

Просимо Ваших молитов за подорожуючих учасників дванадцятого траншу гуманітарної допомоги мирному населенню в зону АТО.

facebook.com