Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. КМДА відзначила важливість діяльності галереї «Соборна»

Цими вихідними для колективу Духовно-просвітницького центру відбулася радісна подія – їх діяльність була відзначена Київською міською державною адміністрацією! Колектив галереї «Соборна» отримав подяку від заступника голови Київської міської державної адміністрації Ганни Старостенко. Висловили свої вітання та вручили подяку керівнику Духовно-просвітницького центру УПЦ Ксенії Зозулі начальник служби у справах дітей при КМДА Валерій Танцюра та виконуючий обов’язків директора Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослава Колобова.

Ярослава Валеріївна Колобова – в. о. директора Київського міського центру соціальних служб:

Ми дуже вдячні колективу та волонтерам галереї «Соборна», просвітницькому центру Української Православної Церкви, за багаторічну співпрацю та багаторічний досвід турботи про сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини. Сподіваємося, що й надалі центри соціальних служб, центри соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями будуть мати можливість брати участь у таких майстер-класах та інших, творчих конкурсах та фестивалях, що ця робота й надалі буде плідною і багаторічною. Подібні соціо-культурні заходи – це заходи адаптації, це заходи соціальної інтеграції дітей та молоді, які більшість часу проводять вдома, які не мають можливості відвідувати загальноосвітні заходи, навчання. І дуже важливо, щоб були такі майданчики для спілкування дітей і батьків, тому що дуже важко виховувати дитину з інвалідністю і дуже добре, коли є можливості для культурного розвитку цих сімей.

 »Ми вдячні Богові та дуже раді, що діяльність, яка проводиться за благословінням Блаженнішого Митрополита Володимира, приносить свої плоди та слугує на користь народу Божого. Маємо надію, що з кожним роком наша справа утверджуватиметься та зміцнюватиметься на радість Богу та людям!» — висловлює свою вдячність колектив.

Ксенія Зозуля – керівник Духовно-просвітницького центру УПЦ:

«Для нашої команди ця подія стала великою несподіванкою. Протягом багатьох років ми непокладаючи рук працювали, боролись із перепонами… Провели низку просвітницьких проектів, дарували радість тисячам людей, які в тій чи іншій мірі побували в галереї. Сьогодні як ніколи в такі тяжкі часи наша діяльність потрібна. Нас інколи називають острівцем спокою та умиротворення, а інколи човном, який пливе у бурхливому “морі” життя… і нездається. Я висловлюю велику подяку усім партнерам нашого центру!!! Маю надію, що ми усі разом гідно продовжимо справу, започатковану нині почившим Блаженнішим Митрополитом Володимиром і кожним днем життя на землі будемо приносити користь!».