Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Священики відвідали атестаційний святковий захід школи для дітей з вадами слуху

3 березня керівник Соціального відділу протоієрей Андрій Бобрик разом із ключарем Кафедрального собору на честь Різдва Пресвятої Богородиці протоієреєм Володимиром Кашлюком та хором духовенства Кафедрального собору взяли участь у святковому заході, в якому Кіровоградська школа для дітей з вадами слуху атестувалась за десять років роботи перед представниками департаменту освіти, директорами різних шкіл, батьками та іншими гостями.

Урочистий захід був дуже зворушливим, особливо вразило те, як діти, з вадами слуху, декламували мовою жестів народну поезію. Звичайно, для гостей свята, жести дітей перекладались на звичайну розмовну мову.
На завершення атестаційного заходу надавались слова-привітання тим людям, котрі допомагають школі. Також було приємно те, що дирекція школи оцінила роботу із дітьми священика Андрія Бобрика і запросила його до привітального слова. Після цього виступив хор духовенства під керівництвом протоієрея Володимира Кашлюка. Спів священиків став особливою прикрасою цього свята. Педагоги, батьки та гості були щиро вдячні священнослужителям.