Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРЕМЕНЧУК. В єпархії зібрали необхідні речі для військовослужбовців

Чергову гуманітарну допомогу солдатам, які охороняють і обороняють нашу Батьківщину у зоні АТО, відправили 18 березня від Свято-Успенського кафедрального собору м.Кременчука. Зібрані речі та продукти призначені для військовослужбовців Кременчуцької військової частини 3059 Національної гвардії України. Єпископ Кременчуцький і Лубенський Миколай висловив вдячність організаторам збору допомоги – протоієрею Сергію Панчуку та протоієрею Костянтину Маслову.

Необхідну матеріальну допомогу надали священнослужителі храмів Кременчуцької єпархії, небайдужі православні жителі міста та керівники Автозаводського району Кременчука Валентин Шафорост і Крюківського району — Віктор Бражененко.

Епископ Миколай благословив на добру путь та передав солдатам побажання здоров’я, духовних сил, віри і надії на мир і спокій на рідній землі. Запевнив, що Українська Православна Церква і надалі буде продовжувати збір матеріальних коштів для допомоги військовослужбовцям, постраждалим під час військових дій та переселенцям.