Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Мережа столичних ресторанів через Військовий відділ передала допомогу Білоцерківському госпіталю

6 березня колектив мережі київських ресторанів «L’Kafa Café» зібрав продукти харчування та засоби особистої гігієни, щоб передати військовослужбовцям, постраждалим у зоні збройного протистояння на Сході України.

За сприяння Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України 7 березня вантаж було доставлено до Білої Церкви, де митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин передав його до місцевого госпіталю, яким постійно опікуються священики єпархії.

Серед того, що привезли пораненим військовослужбовцям, — різноманітні соки, лимонади, фрукти, солодощі, вітаміни, а також основні засоби особистої гігієни.

Для Синодального військового відділу УПЦ співпраця з «L’Kafa Café» — це новий формат, але для цієї мережі ресторанів допомога постраждалим на Сході України на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків діяльності. Майже щодня, вони забезпечують харчування вимушених переселенців, які мешкають в спеціальних гуртожитках (за Києвом), а також відправляють адресні вантажі мирним мешканцям Донецької та Луганської областей, а також українським військовослужбовцям, які перебувають у зоні бойових дій.